Під опікою військових: українські бійці підтримали дітей загиблих воїнів

Напередодні початку навчального року військові Об’єднаних Сил ЗС України зустрілися з родинами загиблих воїнів одного з підрозділів. 

Військові побували у Чернігові, щоб подарувати малечі радість і позитивні емоції. Разом з тим передати дітям смартфони та електронні книжки, які стануть їм у пригоді під час навчання.

«Майбутнє України залежить від цих дітей, від того добра, яке ми вкладемо в їхні маленькі душі. Саме із цим добром вони крокуватимуть надалі, будуючи не лише власне життя, а й майбутнє України. Тому для нас це дуже важливо опікуватися їхнім патріотичним вихованням в любові до своєї Батьківщини та усього українського» - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

По дорозі військові завітали до дітей міста Буча, які прожили понад місяць у російській окупації та організували для них заходи арттерапевтичного характеру.

Також усі мали змогу взяти участь у розвивальних інтерактивних іграх, спробувати на собі аквагрим, а також взяти мистецькі майстер-класи з малювання та художнього розпису. Крім того, діти отримали від військових солодкі подарунки. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev