«Б'ють ракетами С-300 і вже достають до міста артилерією»: росіяни підійшли за 7 кілометрів до Покровська

У Покровській громаді залишаються майже 27 тисяч осіб. Росіяни все ближче підходять до міста й активніше обстрілюють населення.

У Покровській громаді залишаються майже 27 тисяч осіб/ фото "Вчасно"

Російські окупанти все ближче підходять до Покровська на Донеччині. За офіційною інформацією, ворог знаходиться на відстані майже 7 км від міста.

Відчутні активні бойові дії, особливо в нічний час, про це в етері Громадського радіо розповів голова Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв.

За його словами, росіяни вже активно застосовують керовані авіаційні бомби, ракети С-300 і вже достають до східних районів міста ствольною артилерією. Крім того, він зауважив, що особливо небезпечна ситуація у місті Мирноград.

«Станом на сьогодні у Покровській громаді залишаються майже 27 тисяч осіб. У Покровську — 17 тисяч осіб, 426 дітей, — каже очільник Покровської РВА. — Нині у людей немає категоричної відмови від евакуації, але вони потребують часу, щоб зібратися морально і фізично. Люди стурбовані соціальними аспектами переїзду в інші регіони».

За словами Замотаєва, динаміка до евакуації з Покровська є позитивною. Станом на початок активних бойових дій у лютому 2022 року в місті проживали майже 60 тисяч осіб.

«Люди розуміють усю складність ситуації. Евакуація триває», — додав Замотаєв.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev