Били по оселях, лікарні та церкві: російська армія 25 разів ударила по Донеччині

Мішенями росіян цієї доби стали оселі, лікарня, школа та церква — поліція задокументувала 25 ударів по Донеччині.

Били по оселях, лікарні та церкві: російська армія 25 разів ударила по Донеччині

Протягом доби під обстрілами перебували 15 населених пунктів. Армія росії вбила та поранила цивільних мешканців, повідомляє поліція Донеччини. 

Ворог випустив снаряди по містах Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Курахове, Торецьк, Українськ, смт Велика Новосілка, Курдюмівка, Нью-Йорк, селах Времівка, Дружба, Іванопілля, Карлівка, Максимільянівка, Павлівка.

Окупанти вели вогонь із ракетних систем, РСЗВ «Град», артилерії, мінометів. Зруйновано та пошкоджено 36 цивільних об‘єктів, 24 з них — житлові будинки.

Рашисти вдарили з «Градів» по Торецьку, пошкоджено багатоквартирний будинок та об’єкти інфраструктури, інформація про поранених не надходила. Відомо, що росіяни поцілили у міську лікарню, пошкодили хірургічний корпус та пологове відділення.

З реактивної артилерії російські військові продовжують знищувати Бахмут. Є жертви, руйнувань зазнали багатоповерхівка та шість приватних будинків.

Як повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, на Донецькому напрямку вранці пролунав вибух у Желанному Очеретинської громади – частково пошкоджено електропостачання. Також зранку відбувся масований артобстріл старої частини Авдіївки – наслідки встановлюються.

Також були поодинокі прильоти у Соледарській та Часовоярській громадах: у Парасковіївці пошкоджено три приватні будинки, у Часовому Яру пошкоджено щонайменше чотири будинки – без жертв.

На Лисичанському напрямку тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади. Наслідки встановлюються.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev