Чарлі, який вижив: на Донеччині власниця притулку врятувала песика з простреленим хребтом

Собаці вдалось вижити попри важку травму. Тепер, попри інвалідність, він щасливо житиме у притулку своєї рятівниці.

Песик Чарлі: фото Дар’я Корх

Півтора року тому власниця притулку тварин у Покровську Дар’я Корх йшла вулицею і побачила мертве тіло собаки — так їй тоді принаймні здалося. Підійшла перевірити, та враз песик моргнув. Цей маленький жест і врятував тваринку від жахливої смерті.

Жінка забрала його до себе та надала потрібну допомогу. Під час огляду виявилось, що у хвостатого висока температура понад 40 градусів та інсульт. Попри те, тваринка виявилась міцною і зі всіх сил трималася за життя.

Пізніше виявилось, що песику стріляли у хребет. Куля там і залишилась та приносила хвостатому багато болю. За допомогою медичного втручання її витягли, але ходити, на жаль, він так і не зміг.

«Зараз у нього також не працює сечовий, я допомагаю йому зціджуванням. Ось півтора року так ми і живемо. Він дуже дружній хлопчик, грайливий і активний», — розповідає Дар’я.

Малюка назвали Чарлі. Зі зрозумілих причин песику не будуть шукати сім'ю. Тепер собачка назавжди з інвалідністю, але вона житиме в люблячих руках Дар'ї та в хорошій компанії інших тваринок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куратори для хвостатих: притулок з Покровська пропонує всім охочим стати опікунами для тваринок

Попри те, аби утримувати притулок, Дар'ї потрібно чимало грошей. Саме тому жінка пропонує усім охочим стати віртуальними опікунами улюбленців, що і зробило медіа «Вчасно» з Чарлі. Така функція дозволяє усім охочим надіслати будь-який донат на рахунок Дар'ї Корх, а вона, своєю чергою, надсилатиме фото і відео улюбленця, а також усі звіти та чеки про те, на які потреби тваринки витрачають ці гроші. Кожен донат важливий, однак в середньому на кожну тваринку йде близько 500 грн на місяць — ці гроші покриють забезпечення кожного улюбленця.

Якщо ви теж хочете фінансово допомогти хвостатим чи пухнастим малюкам з притулку Дар'ї, переходьте за реквізитами:

Карта приват банку: 5 168 745 612 467 255 Корх Дар’я

PayPal: [email protected].

Контактний телефон: 660 976 058

Або пишіть Дар'ї в соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світова прем'єра: фільм про «Білих янголів» з Донеччини відкрив кінофестиваль у Німеччині

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev