Доба в АТО: 27 ворожих обстрілів, українські бійці не постраждали

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати «великоднє перемир’я» і здійснили 27 обстрілів позицій сил АТО.

Фото: livemint.com

На луганському напрямку, грубо порушуючи Мінські домовленості, противник із заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював українські укріплення поблизу Луганського, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Крім цього, міномети калібру 82 мм агресор застосував по оборонцях Троїцького, а великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю – в районі Новозванівки.

На донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів противник вів вогонь по оборонцях Лебединського. 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю ворог застосував по захисниках Водяного.

Також під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили українські укріплення поблизу Новотроїцького, Верхньоторецького, Авдіївки, Павлополя та Шахти «Бутівка», з великокаліберних кулеметів – Авдіївки і Невельського, а стрілецької зброї – Кам’янки, Новомихайлівки, Талаківки та Березового.

«Унаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контрольована нашими захисниками», - підкреслюють у штабі.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev