ФОТО. Сліди бомб та руїни: опубліковано супутникові знімки руйнувань у Сєвєродонецьку та Рубіжному

Американська компанія Maxar Technology продемонструвала світлини знищеного Рубіжного та величезну воронку від бомби у Довгенькому.

Зокрема, на оприлюднених у Twitter світлинах за 6 червня 2022 року, жахливі наслідки інтенсивних обстрілів військами рф Донецької та Луганської областей. Земля перетворена практично на «решето», а міста на руїни.

Можна побачити зруйновані будинки Рубіжного Луганської області, як чинили злочини окупанти у Богородичному Донецької області та навіть величезну воронку від бомби у 40 метрів серед будинків. Також були опубліковані фото наслідків ударів по Луганщині та відео знищеної українськими захисниками техніки та півсотні «елітних» рашистів.

На перших двох супутникових знімках показані пошкоджені будівлі в Сєвєродонецьку. Найбільше руйнувань будівлі зазнали від обстрілів ствольною артилерією, а також РСЗВ.

Також на фотографіях зображені житлові квартали в Рубіжному до масованих обстрілів, і через кілька днів після боїв за місто.

На цих супутникових знімках можна помітити, як окопалася в полях російська артилерія, яка орієнтована на Сєвєродонецьк, а також сліди масованих обстрілів біля села Довгеньке Харківської області.

Фото: Maxar Technology

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev