Курт Волкер оцінив, скільки в Україні триватиме війна

Українців чекають непрості осінь та зима через економічну кризу внаслідок війни з росією.

Ексспецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер висловив думку, що "надскладні часи" для нашої країни ще не настали. Після зими він очікує наступного етапу воєнних дій — навесні та влітку 2023 року буде тривати війна.

Таким прогнозом поділився Волкер у розмові з українськими журналістами.

"Потрібно розуміти, що надважкі часи ще попереду... Треба готуватися, що важко після зими буде, тому що буде наступний етап військових дій. Війна триватиме наступного року і навесні, і влітку", - сказав він.

 Волкер також зазначив, що зима буде складною для всіх – Європи, України та навіть росії. Європа переживатиме проблему вартості енергоносіїв. Нагадаємо, частина країн зменшили використання російського газу, а частина відмовилася від постачання з росії зовсім.

"Я вважаю, що ця зима буде важка для всіх: Європи, України та для Росії теж. Але ми надаватимемо не лише військову допомогу, а й фінансову, гуманітарну", - наголосив Волкер.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev