Ланцюг Соборності — ланцюг життя: українців запрошують до участі у флешмобі

Мета — показати, що кожна, навіть маленька справа, є міцною ланкою ланцюга життя, ланцюга української Соборності.

Ланцюг Соборності — ланцюг життя: українців запрошують до участі у флешмобі / колаж з фото Українського ветеранського фонду та "Вчасно"

Традиційно 22 січня українці відзначають День Соборності — свято єдності народу та неподільності наших земель.

Багато років жителі Донеччини та Львівщини, Одещини та Київщини, жінки, чоловіки, люди старшого віку і діти у різних куточках України виходили на вулиці та утворювали живий ланцюг, символічно об’єднуючи береги Дніпра. Люди брались за руки, щоб продемонструвати Соборність України, утвердження її Незалежності.

Проте з вторгненням ворога на наші землі усе змінилось і традиційний живий ланцюг перетворився на ланцюг життя. Кожен громадянин, кожне місто, кожен регіон — це ланки єдиного міцного строю, який тримає фронт.

Український ветеранський фонд запускає флешмоб #ланцюг_життя. Для того аби показати, що кожна, навіть маленька справа — це міцна ланка ланцюга життя, ланцюга української Соборності.

З 2014 року основу цього ланцюга життя тримають українські захисники, не даючи ворогу його прорвати. У 2022 році до лав ЗСУ довелось повернутись чи не кожному ветерану, ланцюг життя титанічно тримають воїни зі Львова та Маріуполя, Києва та Одеси, Житомира та Краматорська, Чернігова і Севастополя, професійні військові, та ті, хто залишив своє цивільне життя вчителів, митців, лікарів, шахтарів і став на захист кордонів своєї держави.

«Потужне українське військо віддано виконує свій обов’язок, знаючи, що позаду них є надійний тил — сотні тисяч українців, які своїми справами, роботою у повсякденному житті допомагають наблизити Перемогу: волонтерять, рятують життя, донатять на армію, розвивають країну.

Кожен з нас наближає Перемогу України у жорстокій війні, яку розв'язала росія. Кожен з нас робить свій вагомий вклад. Давайте розкажемо про це та покажемо єдність українського народу», — кажуть у ветеранському фонді. 

Аби поділитися своїми історіями, додавайте хештег #ланцюг_життя та відмічайте сторінку Українського ветеранського фонду.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev