Меру Святогірська Бандурі повідомили про держзраду за співпрацю з окупантами

В ефірах російських пропагандистських ЗМІ Бандура відкрито пропагує ідеї “русского мира”, дискредитує ЗСУ та державну владу України.

Меру Святогірська Бандурі повідомили про держзраду за співпрацю з окупантами/фото СБУ

На відео зрадник у соцмережах поширив російський фейк про начебто підпал українськими військовими Всіхсвятського скиту Святогірської лаври та мародерство в місті. Крім того, він подякував окупантам за те, що населений пункт перейшов під контроль загарбників і врешті решт прийняв пропозицію обійняти посаду голови окупаційної адміністрації Святогірська. Тепер зловмисник офіційно сприяє загарбницькій діяльності російських військових.

За фактом державної зради меру повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 13 червня, мера-зрадника Володимира Бандуру ватажок так званої «днр» Пушилін призначив «головою адміністрації» Святогірська.

Ватажок бойовиків заявив, що з Бандурою вони були «давно на зв’язку». Тобто очільник міста вів спілкування з окупантами задовго до повномасштабного вторгнення росії.

У чисельних відео колаборант Бандура під методичку роспропаганди бреше, що «люди чекали миру та звільнення від нацистського гніту».

Також він заявив, що українські націоналісти й захисники «вбивають священнослужителів та ченців, займаються мародерством, грабежами». Звинуватив Президента України Володимира Зеленського та його оточення у тому, що вони не бережуть людей: «Стали підстилкою Заходу. Отримують гроші, затягують війну», — сказав він.

Мером Святогірська його було обрано восени 2020 року від нині забороненої проросійської партії «Опозиційна платформа — За життя». 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Зрадник виявився ще й корупціонером: проти мера Святогірська вже були відкриті кримінальні провадження

Став колаборантом ще до «спецоперації» путіна: мер Святогірська Бандура отримав посаду в псевдовладі «днр»

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev