На окупованих територіях Луганщини стрімко зростають ціни на продукти та паливо

Мешканці окупованих територій, які ще місяць тому розповідали «Вчасно» про низьку вартість продуктів харчування при відносно скупому асортименті та безлімітне паливо за 20 рублів за літр, констатують кардинальну зміну ситуації. 

На окупованих територіях Луганщини стрімко зростають ціни на продукти та паливо

«Ціни п*пець! З'їздив у лавку сєпарську: хліб сьогодні по 20 грн, а завтра обіцяють по 30 за буханець. Відсьогодні цигарки на 5 грн подорожчали, завтра буде вже нова ціна. Бензин вже по 32 рублі, а був по 20-22. Курс рубля у Сватовому дорівнює 1,6 гривні до «дерев'яного». Штучно гривню опускають», — пише «Вчасно» власне джерело.

Поміж іншого псевдовлада обіцяє місцевим обнулити покази лічильників на воду, газ та електрику.

«Обіцяли лічильники на 000 скинути. Місцеві ватани раді. Хоча після того, як побачили нові ціни, трохи скисли», — додає інформатор.

Поряд з тим на новоокупованих територіях потерпають аграрії від утисків рашистів, які підвищили податки та унеможливлюють роботу фермерів.

«Зараз там проводиться московистська земельна реформа: якщо у тебе є земля — то ти її не можеш обробляти і щось саджати, Податок на землю становить 18 000 рублів щомісячно. Дозволяється продати свою земельну ділянку але при угоді що 50% ти віддаєш новій владі», — повідомляють українським ЗМІ мешканці Луганщини.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev