«Надам безкоштовно трьошку, нехай поживуть там усі": маріупольці висміяли популістичну заяву пушиліна відправити чиновників жити у проблемних квартирах

Популістична заява пушиліна відправити чиновників жити у проблемних квартирах викликала іронічний сміх у жителів Маріуполя.

«Надам безкоштовно трьошку, нехай поживуть там усі": маріупольці висміяли популістичну заяву пушиліна відправити чиновників жити у проблемних квартирах/Фото:REUTERS/Alexander Ermochenko)

Нещодавно ватажок псевдореспубліки "днр" денис пушилін зробив популістичну заяву про те, що відповідальні особи за теплозабезпечення в квартирах Маріуполя будуть переселятися до мешканців районів без тепла. 

Маріупольці з іронією сприйняли таку інформацію, у соцмережах вони запрошують чиновників до себе в гості. 

"Надам безкоштовно трьошку. Нехай проживуть там усі", – коментують заяву псевдоочільника люди.

Маріупольці не можуть серйозно сприймати такі заяви і лише сміються з висловлень пушиліна. Адже практично усі мешканці окупованого міста протягом зими мерзнуть у квартирах без опалення.

Керівник Маріупольського телебачення Микола Осиченко каже, що ситуація в місті критична, і такий "меседж" пушиліна про відправку чиновників за проблемними адресами аж ніяк не спрацює, бо опалення нема майже по всьому Маріуполю.

"Все місто у комунальному колапсі. Люди замерзають, повна антисанітарія, співробітників аварійних служб не вистачає (весняна ж мобілізація).

Я пропоную йому використовувати старий, перевірений століттями: Бог терпів і нам велів". 

Осиченко також додає, що в пушиліна план «геніальний і простий»: показати людям хорошого царя, що журить бояр.  

"Коротше – з донеччан зробили вже глядачів у цьому погорілому театрі. Глядачів, яким і з залу для глядачів піти вже немає можливості",  – підсумовує очільник Маріупольського телебачення.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev