Окупанти різко посилили наступ в районі Бахмута, - експерт

Війська противника різко посилили наступ північніше Бахмута на Донеччині.

Окупанти різко посилили наступ в районі Бахмута. Фото з відкритих джерел

За окремою інформацією, окупантам вдалося північно-східніше Соледару перетнути дорогу Т1302 та увійти у с. Яковлівку, про це повідомляє військовий експерт, координатор групи «Інформаційний спротив» Костянтин Машовець. Така ситуація, на думку експерта, певним чином погіршує становище тактичної групи підрозділів ЗСУ, яка обороняє Соледар.

Одночасно з цим противник продовжив свої спроби повністю зайняти с. Опитне на південь від Бахмута та просунутись в районі с. Кліщіївка. За інформацією Машовця, війська рф добилися часткового успіху і вийшли на ближні підступи до цього селища.

«І хоча дехто наполегливо пише, що противник навряд чи піде по дирекції Кліщіївка - Іванівське з метою обходу Бахмуту з півдня, саме це поки він й робить... причому, одночасно намагаючись на досить широкому фронті охопити Бахмут з півночі (де до вчорашнього дня у нього успіхи були набагато скромнішими)», — зазначив Машовець.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev