Привіз «волонтерку»: син відомого мільярдера побував у прифронтовій Авдіївці

Говард Баффет, який є сином знаменитого американського інвестора та мільярдера Воррена Баффета, відвідав Донбас. Він також побував у Авдіївці, зокрема привіз сюди допомогу місцевим мешканцям.

Фото: скріншот із відео

Баффета до міста супроводжували українські волонтери з Івано-Франківська, а також фонд Global Empowerment Mission. Чоловікові показали зруйноване місто, а також він поспілкувався з цивільними, які ще лишилися в Авдіївці.

«Сьогодні в Авдіївку завітали дуже поважні Гості, Говард Баффет. Також наші побратими з Франківщини. Як показує світ — Україна не сама, Україна підтримується, як зсередини — схід і захід разом, так і дуже поважними людьми», — сказав очільник Авдіївської МВА Віталій Барабаш.

Барабаш також вважає - допомога зруйнованій Авдіївці від іноземних донорів та волонтерів буде лише зростати.

До слова, це вже не перший візит Говарда, зокрема раніше він вже побував у Києві та на Харківщині. В червні минулого року президент Зеленський запросив американця до низки проєктів з відновлення України.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev