Проблема з водою посилилась, ексгумація тіл тільки за гроші: ситуація в Маріуполі на сьогодні

У Маріуполі знову виникли проблеми з доставкою питної води. Порт міста активно готують до того, аби використовувати його у викраденні зерна. Крім того, повністю зупинено ексгумацію тіл. Тепер не соромлячись окупанти прямо кажуть, що ексгумація лише за гроші. Навряд-чи можно було чекати чогось іншого від гауляйтерів рашистів.

Черги за водою, ексгумація тіл тільки за гроші: ситуація в Маріуполі на сьогодні

В чергах за  водою люди стоять по 4-5 годин

Про те, що зараз відбувається в Маріуполі, розповів радник мера міста Петро Андрющенко. Наразі ситуація в місті залишається критичною.

Знову посилилася проблема з питною водою, особливо для мешканців Лівобережного району. Щоденно в чергах за порцією води можна відстояти по 4-5 годин. Кількість великих ємностей для води була скорочена втричі. До цього значну їхню частину звезли в парк Гурова, аби влаштувати своє свято на кістках до Дня Металурга, та й там все і покинули. Ті ж, хто живуть у Кальміуському районі (Волонтерівка), залишилися знову без води повністю.

Окупанти повністю зупинили ексгумацію

Погані новини і щодо ексгумації тіл. Рашисти вже перестали приховувати, що така процедура не безкоштовна, і прямо вимагають грошей.

Через це імпровізовані кладовища тільки накопичуються, бо, як ми пам’ятаємо, через тих самих росіян роботи в місті критично мало. 

"Всі вирішення проблем маріупольців мраzота перетворює на бізнес, а імпровізовані кладовища зростають", – пише Андрющенко.

Рашисти намагаються запустити зерновий термінал

Порт міста активно готують до того, аби використовувати його у викраденні зерна. Зараз є намагання запустити роботу зернового терміналу. 

Рашистський «намісник»  (депутат держдуми росії)  Саблін намагається всіма можливими способами заробити якомога більше грошей, аби потім, скоріш за все, тихенько втекти. Він заявив, що в місті зараз залишається 234 368 людей, при цьому за офіційним підрахунком від міської ради, населення не перевищує 130 тисяч людей. Гауляйтеру це потрібно для того, аби витягувати побільше грошей з рф до своєї кишені. 

Саблін також заявляє про те, наче люди активно повертаються в місто, коли на те навіть у безвихідному становищі ніхто не піде. Усе як завжди – побільше брехні, аби вкрасти побільше грошей. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev