Рашисти залишають навіть своїх медиків стікати кров’ю на полі бою: допит полоненої російської фельдшерки

Жінка добровольцем пішла на війну в Україну і на своєму досвіді переконалася, що «мы своих не бросаем» – черговий міф рашистів. У першому ж бою їхню штурмову бригаду розбили ЗСУ, а росіяни залишили фельдшерку стікати кров’ю на полі бою. І це при тому, що вона мала рятувати життя іншим.

 Служба безпеки України опублікувала відео допиту полоненої російської медикині, яку окупанти залишили стікати кров’ю на полі бою.

Російська армія залишає навіть своїх медиків стікати кров’ю на полі бою — про це розповіла російська полонена.

Жінка побачила оголошення у соцмережах про набір військовослужбовців на території "днр" і вирішила зателефонувати. Раніше вона закінчувала курси охорони.

Коли її вже забирали на штурм, який відбувався 11 жовтня, вона мала надавати першу меддопомогу та помагати евакуаційній групі, адже була фельдшеркою.  Рашисти не надали їй навіть медичну сумку. І рятувати їх жінка мала лише з аптечкою, яку мала ще з Новоазовська. 

Після того, як окупанти зазнали поразки в першому ж бою, основна група бігла у невідомому напрямку.

«Обещали, что таки заберут... Я стала просить, чтоб хоть как-то закинули аптечку, потому что пепешки закончились (комплекти під першу медичну допомогу, – ред.), а кровотечение не останавливалось ни у меня, ни у ребят. Надеялись, что эвакуация таки будет… Но уже пришло понимание, что за нами не придут», – розповідає полонена.

Її, непритомну від втрати крові, знайшли українські бійці. Вони надали російській медикині першу допомогу, подарувавши ще один шанс на життя.

«Але так таланить далеко не всім: ЗСУ впевнено і методично «перемелює» тих, хто прийшов воювати на нашу землю. Понад 72 тис. загарбників уже відчули спротив українських захисників. ож усім росіянам, хто не розрахував свої сили на війні, СБУ рекомендує не ризикувати і нагадує про «гарячу лінію», – зазначають у відомстві.

Зателефонувавши за номерами: +380665803498, +380931192984, можна дізнатися, як здатися в полон та врятувати своє життя.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev