Росіяни бомбили Донеччину з авіації та "Іскандерів": під вогнем 13 населених пунктів

Російські війська завдали по Донеччині 28 ударів.

Наслідки російських ударів по Донеччині. Фото пліція Донецької області

Окупанти атакували житлові квартали з авіації, «Іскандерів», реактивної та важкої артилерії. За попередніми даними, постраждалих серед цивільних мешканців немає. Поранено двох поліцейських.

Ворог вдарив по 13 населених пунктах – містах Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Курахове, смт Велика Новосілка, Желанне, Райгородок, селах Богданівка, Веселе, Кам’янка, Красногорівка, Орлівка, Тоненьке.

За добу знищено та пошкоджено 8 об’єктів – житлові будинки, два заводи, магазин, торгові павільйони, службовий автомобіль.

Армія рф завдала ракетних ударів по Костянтинівці та Райгородку. Пошкоджено інфраструктуру, у селищі Райгородок постраждали співробітники поліції, які несли службу в групі реагування.

У Кураховому росіяни обстріляли з артилерії супермаркет і ринок. Десять обстрілів прийшлося по Авдіївці. Інформація про постраждалих не надходила.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev