Сєвєродонецькому лікарю-колаборанту Талакіну оголошено про підозру

Гінеколог та зрадник організував незаконну медичну установу та активно співпрацює із окупаційними гауляйтерами в Сєвєродонецьку. 

Сєвєродонецькому лікарю-колаборанту Талакіну оголошено про підозру

Слідством встановлено, що після захоплення міста збройними силами рф та військами так званої «лнр» Олег Талакін, який до того очолював гінекологічне відділення КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня», почав співпрацювати з окупаційною владою держави-агресора. 

Як повідомляє Луганська обласна прокуратура, на початку червня 2022 року він добровільно обійняв посаду «головного лікаря Сєвєродонецької центральної міської багатопрофільної лікарні». Так звана «державна установа» псевдореспубліки підпорядковується фейковому «міністерству охорони здоров’я лнр».

Під керівництвом окупантів 58-річний Талакін наразі організовує роботу незаконно створеної медичної установи.

Сєвєродончани знають Талакіна як грубого та нахабного лікаря. Запам'ятався він містянкам і як хабарник. У соцмережах називають колаборанта також і вбивцею через загублені життя так і ненароджених українців. 

Підозрюваному інкриміновано колабораційну діяльність та загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev