«Смертельні подарунки» для окупантів: стартував проєкт створення флотилії дронів-камікадзе для фронту

Спецпідрозділ української розвідки «Крила» запускає проєкт створення флотилії FPV дронів для нового ударного угруповання, яке вже найближчим часом стане на захист нашої країни по всій лінії фронту.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Спецпідрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Крила» створює власну флотилію FPV дронів-камікадзе. Цей тип безпілотників на сьогодні став по-справжньому революційним засобом ведення бою. Адже FPV (First Person View) дрони дають можливість збирати безцінну розвідувальну інформацію та використовуються буквально як снайперська зброя з відстані до 10 кілометрів, йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Встановлені камери та сучасні засоби зв’язку дозволяють оператору керувати літальним апаратом в режимі «реального часу», водночас залишаючись на безпечній відстані. Це допомагає зберегти життя нашим захисникам та ефективно знищувати техніку та особовий склад ворога.

Спецпідрозділ ГУР МО «Крила» розпочинає збір коштів на закупівлю 1000 FPV дронів для нового ударного угруповання, яке вже найближчим часом стане на захист нашої країни по всій лінії фронту.

Проєкт реалізується спільно з благодійним фондом «Старлайф-Благодійність».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev