У березні бої будуть "найспекотнішими", Україна планує серйозний наступ – Буданов

Глава військової розвідки України Кирило Буданов розкрив деякі деталі щодо планів Збройних сил України. Крім того, він розповів, коли Українська держава має намір втілити цей план у реальність.  

Мета України у війні, яку проти неї 24 лютого 2022 року розпочала росія, – вийти на кордони 1991 року. Про це в інтерв'ю ABC News, опублікованому 4 січня на сайті телеканала, заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Глава української розвідки повідомив, що навесні Україна планує серйозний наступ – у березні бої будуть "найспекотнішими".

Тоді, за словами Буданова, буде більше "звільнень територій і завдання остаточної поразки російській федерації".

Це відбудеться "по всій Україні – від Криму до Донбасу". «Саме тоді ми побачимо більше звільнених територій, а також остаточну поразку росії у війні проти України. Причому це відбудеться по всій території нашої країни, від Кримського півострова до Донбасу»: – додав начальник ГУР.

Буданов висловив упевненість, що Україна досягне своєї мети – "повернутися до кордонів 1991 року", як визнають її всі суб'єкти міжнародного права.

Керівник Головного управління розвідки також висловив подяку Сполученим Штатам Америки та іншим союзникам за надану Збройним силам України допомогу, а також звернувся до них із проханням і надалі підтримувати нашу країну.

Він додав: «Я обіцяю, що тепер це не займе багато часу. Кожен із громадян США, хто сплачує податки, зможуть побачити, куди пішов кожен їхній цент. Ми змінимо цей світ разом».

Насамкінець Кирило Буданов підкреслив, що він очікує, що вже найближчим часом Сполучені Штати Америки відправлять Україні бронемашини Bradley: «Ми дуже і дуже чекаємо на них. Це дуже підвищить боєздатність військових підрозділів України».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!


 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev