У Лисичанську росіяни вбили 6-річного хлопчика: на Луганщині не вщухають обстріли й бої

У Сєвєродонецьку росіяни переважають в артилерії, пошкодили очисні споруди.

Фото: Луганська ОДА

За 12 червня в Лисичанську загинули троє місцевих жителів — чоловік і жінка, а також 6-річна дитина. Поранено одну особу, повідомляє начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Сьогодні вночі там згорів торговельний комплекс, а ще пошкоджено чотири будинки, споруди місцевої шахти. 11 будинків росіяни зруйнували у Врубівці, чотири — в Золотому, у Гірському — два будинки та дитячий садок», — зазначив Сергій Гайдай.

Наші воїни успішно відбили штурмові дії у напрямках Вікторівка – Врубівка та Комишуваха – Врубівка. Ворог відновив наступальні дії у районі населеного пункту Золоте.

Окремо очільник Луганщини поінформував про поточний розвиток подій в Сєвєродонецьку.

Противник продовжує штурмувати місто, дещо відтіснив українських військових за рахунок значної переваги в артилерії.

«Втім, бойові дії за населений пункт тривають. Росіяни нищать квартал за кварталом. Вчора багато хто побачив відеоролик, знятий у старих районах міста: зруйновані практично під нуль багатоповерхівки. Одну із них розбито на чотири частини, уламки яких тримаються окремо. Це справжня картина «руського миру». Декілька снарядів влучили в очисні споруди Сєвєродонецька, тричі обстріляна територія «Азоту», де ще залишаються люди у бомбосховищах», — сказав Сергій Гайдай.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev