У «Резерв+» з’явиться функція електронного направлення на ВЛК

Нова функція розвантажить ТЦК і не буде створювати додаткових черг на формальну дію.

У “Резерв+” з’явиться функція електронного направлення на ВЛК/ілюстративне фото

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на проходження медкомісії через «Резерв+».

В застосунку для військовозобов'язаних «Резерв+» планують додати функцію електронних направлень на військово-лікарську комісію (ВЛК). Вона має з’явитися у найближчих оновленнях.

Про це в ефірі телемарафону розповіла заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

«Тобто фактично без візиту до ТЦК і СП для того, щоб винятково отримати направлення на ВЛК, ми зможемо його в зручному вигляді отримати в додатку», — пояснила вона.

Черногоренко також зауважила, що основний процес взаємодії громадянина і ВЛК потрібно також робити цифровим.

«Працюємо над цим, трохи пізніше вийдемо з нашим анонсом, що ми робимо і в контексті роботи ВЛК. Але загалом план такий — щоб і ТЦК та СП, і військово-лікарська комісія для військовозобов'язаних були максимально зручними, більшість процесів були цифровими, ті, які тільки можливо зробити цифровими, і щоб це було зручно для громадян», — резюмувала Катерина Черногоренко.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev