У Селидівській громаді оголошено примусову евакуацію дітей

Вслід за Новогродівкою у Селидовому та 10-кілометровій зоні до лінії фронту також оголосили примусову евакуацію родин з дітьми.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Прийнято рішення про проведення примусової евакуації дітей з міста Селидове. Про це повідомив голова ДонОВА Вадим Філашкін.

«Місто щодня знаходиться під ворожими обстрілами, а до лінії фронту залишилось 8 кілометрів. Тому поки є час, маємо убезпечити дітей з цього населеного пункту, — йдеться у повідомленні. Також сьогодні на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Донецької області прийняли рішення про проведення евакуації у примусовий спосіб дітей з населених пунктів, наближених до лінії розмежування на 10 кілометрів. Серед них населені пункти Селидівської, Курахівської та Іллінівської громад».

Евакуацію проводитимуть броньованим транспортом силами підрозділів поліції та ДСНС, родини доправлятимуть до евакуаційного хабу. Звідти далі - до місць тимчасового проживання у Рівненській та Полтавській областях, а також в інших регіонах України.

Раніше повідомлялось, що прийнято рішення про проведення евакуації дітей з їх родинами у примусовий спосіб з сіл Маринівка, Михайлівка, Лисівка та міста Новогродівка Новогродівської громади, сіл Промінь, Московське, Балаган, Миколаївка, Миролюбівка, Малинівка та селища Новоекономічне Гродівської громади, сіл Костянтинопольське та Острівське Курахівської громади.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev