Удар по гуртожитку в Часів Ярі та обстріл Краматорська: російська армія атакувала Донеччину

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 3 жовтня.

Цієї ночі росіяни вели обстріли по громадах вздовж лінії фронту від Авдіївки до Сіверська, а також завдали удару по відносному тилу, повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

Армія рф атакувала мирне населення з авіації, ракетних систем, артилерії.

На Донецькому напрямку росіяни стріляли по Авдіївській та Очеретинській громадах. В Авдіївці були поодинокі прильоти по старій частині міста, в Очеретинській громаді — ударили по Желанному та обстріляли Кам’янку. За попередньою інформацією, без постраждалих.

На Горлівському напрямку найбільше постраждала Часовоярська громада — росіяни поцілили у гуртожиток навчального закладу в Часовому Яру, щонайменше 1 людина перебуває під завалами. Триває рятувальна операція. Також гучно було в Одрадівці та на станції Майорськ Світлодарської громади.

На Лисичанському напрямку відбувалися постійні обстріли Сіверська та Серебрянки. Інформацію щодо постраждалих та руйнувань уточнюється. 

Також вдосвіта росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — влучили у підприємство, без жертв.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev