ВІДЕО. Мінус казарми, штурмові групи та БК: як у районах Соледара й Бахмута ЗСУ нищать російських окупантів

Українські захисники діляться відео знищення живої сили противника, а також БК ворога.

Скріншот відео Національної гвардії України

Поблизу населеного пункту Спірне, що на Донеччині, одним пострілом артилерії Калинівський полк Нацгвардії знищив десяток окупантів та бойові комплекти.

«Ворожі боєприпаси ще довго детонували, чим допомогли окупантам досягнути кінцевої цілі перебування на наших землях — опинитись навічно в ній», — йдеться в повідомленні. 

Також Бригада швидкого реагування НГУ публікує історію мінусування нашими воїнами ворожих сил та боєприпасів на Бахмутському напрямку в кількох актах. Робота артилерії у зв'язці із розвідкою за допомогою БПЛА пише нові історії, коли особовий склад ворога сам веде до своїх казарм, боєкомплектів й сховок. 

Командир окремої тактичної групи аеророзвідки S.A.R.G. «ПТАХИ МАДЯРА» у своєму Телеграм-каналі публікує відео ліквідації штурмової групи росіян під Соледаром. Знищено до 24 окупантів. 

«Мабуть, найбільш неорганізована штурмова група хробаків, просування котрих сумісними зусиллями Птахів Мадяра та 45 оаБр регулярно доводиться щоденно зупиняти», — пише він. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev