Ярмарки на руїнах: в окупованих рашистами містах Луганщини стартував розпродаж краденого

Окупаційні гауляйтери тривалий час анонсували проведення ярмаркових розпродажів, аби мешканці розбитих населених пунктів Луганщини могли «поповнити запаси перед Новим роком» та «ознайомитись з асортиментом місцевого товаровиробника».

Ярмарки на руїнах: в окупованих рашистами містах Луганщини стартував розпродаж краденого

Де в молодій «республіці» виробляються заборонені на росії «Pepsi» та «Coca-Cola» або чай «Richard» — ярмаркова історія замовчує. Проте існує досить висока вірогідність того, що асортимент товарів на відкритому ярмарку у Сєвєродонецьку раніше накрали у місцевих крамницях. 

Минулі роки, коли місто ще не було «звільнено» від цивілізації та здорового глузду, ярмарки були дійсно грандіозними та насправді від товаровиробника: марківські сири, біловодське масло, сватівські мед та олія, різноманіття овочів та фруктів, м'ясні вироби та ковбаси.

Сьогодні ж на світлинах від окупаційної влади здебільшого превалюють фабричні вироби та товари «позареспубліканського» походження. Усе це — на фоні вщент розбитого міста. 

Раніше ми повідомляли, що окупанти оздобили Сєвєродонецьк награбованими прикрасами. Окупаційні гауляйтери Сєвєродонецька, не витративши ані рубля, винесли на площу перед міським палацом культури все оздоблення, яке попередні роки куплялось за кошти місцевих платників податків. Урочисті фотокартинки псують забиті плитами OSB вікна МПК, які окупанти не спромоглись замінити на склопакети за пів року «правління».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev