ФОТО.«У нас війна, тому батьки не купують мені подарунки», - діти із зони АТО написали листи Діду Морозу

Волонтери благодійного проекту «Мрійники» зібрали близько 500 листів Діду Морозу від дітей із зони АТО та пропонують українцям допомогти втілити новорічні бажання маленьких мешканців Донеччини.

Діти із зони АТО написали листи Діду Морозу / фото із архіва ІА "Вчасно"

В рамках проекту «Мрійники» благодійного фонду «Громадяни» волонтери зібрали 420 листів-мрій від дітей із прифронтових населених пунктів Донецької області.

Частину дитячих побажань вже виконано, та більшість мрій малечі ще чекають своєї реалізації.

«У нас війна, тому батьки не можуть купити мені подарунок на Новий рік, а я дуже хочу магнітний конструктор, - написав у своєму листі Максим Конотоп із Красногорівки. - Я знаю, що дітей дуже багато, але мені так не хочеться залишитись в цьому році без подарунка».

ЧИТАЙТЕ:Чудо на границе с войной: помогите детям из зоны АТО получить подарки от Святого Николая

«Батьки не працюють, бо нема роботи в нашому місті, тому я дуже давно не отримую подарунки і іграшки, - написав Діду Морозу 5-річний Вовчик Ігнатенко  із Красногорівки. -  Діду Морозе, я весь рік вів себе гарно, дуже прошу подарувати мені на Новий рік гарний подарунок».

Щоб реалізувати конкретну мрію, достатньо запам'ятайтати номер листа на сайті проекту, натиснути "втілити", вказати цей номер у коментарі та зробити свій внесок у реалізацію однієї із мрій.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev