ФОТО. У Дружківці відкрили басейн за 5 млн грн, який дозволить тренувати спортсменів для чемпіонатів України

У Дружківці Донецької області на базі дитячо-юнацької спортивної школи відкрили басейн.

У Дружківці Донецької області на базі дитячо-юнацької спортивної школи відкрили басейн.

Відтепер дошкільнята та школярі можуть безкоштовно займатися плаванням. Заняття стартують у лютому, передає кореспондент ІА "Вчасно".

Басейн тривалий час не працював. Наразі, аби його запустити, було залучено 5 млн гривень. Три мільйони дало місто та два млн – кошти, що були виділені з обласного бюджету.

Першими зробили заплив учні Слов'янської та Соледарської дитячо-спортивної школи, що мають перший розряд та є кандидатами у майстри спорту.

«Відкриття басейну чекали не один рік, тому це дозволить нам добавити юних плавців, які будуть представляти нашу область на чемпіонатах України,- наголосила тренер із плавання Слов’янської СДЮШ Світлана Казначеєва.

За 45 хвилин заняття у басейні зможуть тренуватися до 35 людей. Тож у день басейн може відвідати до 200 людей.

«У нас розвивалися такі види спорту, як тхеквондо, пауерліфтинг, волейбол, футбол, а тепер ми будемо розвивати і плавання, - розповів директор дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міськради Володимир Страшненко.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev