ВІДЕО. «Бюджет Дружківки став кишенею для мера», - донеччани вийшли на мітинг проти влади

У Дружківці Донецької області містяни вийшли на мітинг проти міського голови Валерія Гнатенка.

Понад тридцять осіб протестували на головній площі міста. Мітингарі обурювались діями міського керівництва, корупційними схемами, відсутністю зворотного зв’язку з громадянами, ігноруванням запитів та розміром статків міського голови Валерія Гнатенка та його заступника Руслана Верещагіна, передає ІА «Вчасно».

Попри негоду, люди прийшли з плакатами «Стоп корупції» та українськими прапорами. Підтримати дружківчан приїхали активісти з інших міст Донеччини.

«Він керує всією корупцією у місті. На проросійських мітингах він виступав за підняття прапора Росії на міській раді. Завдяки його владі до міста увійшли терористи. Ніхто не рахує, скільки людей було вбито в 2014 році. На жаль, це не розслідується, чомусь правова та судова система у нас мовчить»,- розповів дружківчанин Михайло Реваненко.

Мітинг анонсували в соціальних мережах, але відгукнулося мешканців міста небагато. В основному це були люди середнього та похилого віку.

«Після того, як ми побачили в Інтернеті розслідування журналістки Тетяни Заровної, ми обурилися на владу Дружківки, яка краде та обманює своїх містян. Бюджет Дружківки став кишенею для нашого мера. Комунальні підприємства купують мастильні матеріали тільки у жінки голови міськради,- наголосила голова громадської організації «Громада - Дружківка» Ірина Кірікова. – Крім того, хотілося б знати, за які кошти Валерій Гнатенко купує своїй доньці машини, що коштують понад 2 млн гривень».

Сам міський голова на мітингу присутній не був. Тому особисто задати питання голові люди не змогли.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev