Свята прописані до кінця року: у Покровську під час війни оголосили тендер на перевезення творчих колективів

Покровський відділ культури оголосив тендер на 400 тисяч гривень: мова йде послуги з перевезення творчих колективів відповідно до складеного до кінця року переліку святкувань.

Свята прописані до кінця року: влада Покровська під час війни оголосила тендер на перевезення творчих колективів

2 червня 2022 року відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Покровської міської ради на Донеччині оголосив у системі ProZorro тендер на закупівлю транспортних послуг із перевезення учасників заходів, передає «Вчасно».

Очікувана сума складає 400 тисяч гривень. У шаблоні акту виконаних робіт йдеться про «послуги з перевезення творчих колективів».

А серед додатків, додається перелік запланованих заходів на 2022 рік. Тут і День медичного працівника, і День молоді, і День конституції у червні. День шахтаря і День міста у серпні та багато іншого — список святкувань прописаний до грудня 2022.

При цьому принаймні до 23 серпня в Україні оголошений воєнний стан, в Донецькій області діє комендантська година з 21:00 до 05:00 та оголошена евакуація населення через небезпеку для життя. У Покровській громаді минулої доби було чутно потужні вибухи — ворог обстріляв селище Удачне Покровського району.

Тож чи доцільно оголошувати такі закупівлі в умовах повномасштабного вторгнення росії?

Початися аукціон на тендері має 20 червня. Строк надання послуг — 31 грудня 2022. Подібну закупівлю відділ культури Покровська намагався провести у травні, але торги було відмінено через умови воєнного стану.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev