Зрадники в погонах символічно склали присягу на вірність «лнр» в день Національної поліції України

Чергова партія зрадників України в поліцейських погонах офіційно перейшла на бік окупантів. «Присяга» символічно відбулась в День Національної поліції України. Прізвища колаборантів відомі.

Зрадники в погонах символічно склали присягу на вірність «лнр» в день Національної поліції України / ілюстративне фото з "присяги" окупантам "лнр"

Після захоплення окупанта Марківки, Івана Білянського, колишнього поліцейського офіцера громади, колаборант-керівник окупаційної адміністрації Ігор Дзюба призначив виконуючим обов'язки начальника тамтешньої «поліції». Після призначення нового керівника Марківських поліцаїв від «лнр», Іван Білянський продовжив проходити службу у окупантів. Наразі несе службу по захисту інтересів рашистів та надає інформацію про марківчан із проукраїнською позицією. Прийняв присягу на вірність «лнр» в символічну дату, 4 липня — День Національної поліції України.

Іван Білянський Іван Білянський

Колишній начальник карного розшуку Марківського відділу поліції та інспектор відділу режиму секретності Олександр Ковган після приходу окупантів зрадив присязі  українського поліцейського і також перейшов на бік ворога. Підлеглий Ковгана, Іван Андронов, також без вагань послідував прикладу керівника.

Олександр Ковган та Іван Андронов Олександр Ковган та Іван Андронов

В групі зрадників з того самого підрозділу ГУНП Луганщини — начальниця слідчого відділу Дар'я Кривопустова та слідчий Сергій Білаш.

Серед зрадників – експрацівник Сектору реагування патрульної поліції із символічним прізвищем Денис Баран разом з колегою Олександром Кулішом.  

Дар'я Кривопустова, Сергій Білаш, Денис Баран та Олександр Куліш Дар'я Кривопустова, Сергій Білаш, Денис Баран та Олександр Куліш

До марківчан доєднались біловодчани: родина Лисаків, Віталій та Яна, працювали слідчими в Біловодському відділі поліції, проте вступили до міліції «лнр», присягнувши ворогу.

Віталій та Яна Лисаки Віталій та Яна Лисаки

До зрадників в погонах доєднались цивільні колаборанти.

Відомо, що Інна Болотська до початку повномасштабної війни працювала у відділі кадрів Марківської селищної ради. Після приходу окупантів запропонувала їм свої послуги. Тепер вступила в ряди міліціонерок та поклялась їм у вірності.

Присягу прийняли на території захопленого Старобільського слідчого ізолятора.

Інна Болотська Інна Болотська

«Вновь прибывшие правоохранители в торжественной обстановке пообещали «Мужественно и решительно, не щадя своих сил и самой жизни, бороться с преступностью, защищать от противоправных посягательств жизнь, здоровье, права и свободы граждан, интересы республики», — пише російською «пресслужба» так званої «міліції лнр» на своєму ресурсі.

Нагадаємо, серед гарматного м’яса, яке кидають рашисти на захоплення українських земель, окрім цивільного населення «республік» — безліч працівників їх «правоохоронних структур», які також, не шкодуючи своїх сил та життя, присягали свого часу служити інтересам псевдоутворення.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev