Російські морпіхи несуть колосальні втрати під Вугледаром: пропагандисти в істериці

«Друга армія світу» несе важкі втрати, намагаючись заволодіти селом поблизу Вугледара на Донеччині. 

Російські морпіхи несуть колосальні втрати під Вугледаром: пропагандисти в істериці

Російська пропаганда повідомляє, що 155 окрема бригада морської піхоти збройних сил рф понесла важкі втрати під Вугледаром в Донецькій області. Мова йде про село Павлівка у Вугледарській громаді.

Якщо ще кілька днів тому російські ЗМІ та «воєнкори» трубили про захоплення села, сьогодні в інформаційному просторі ворога — паніка.

Ситуація для російських окупантів, які ведуть бої в цьому районі, настільки катастрофічна, що морпіхи звернулися до губернатора Примор’я Олега Кожемяки — звідти інформація нібито пішла до російського міністерства оборони. У листі йдеться про «невозможность донести в высшее руководство информацию о наших высоких бесполезных потерях в людях и в технике». Схоже, втрати настільки великі, що цифри навіть не розголошуються. 

Російські вояки вимагають прислати комісію на місце, щоб та з’ясувала причини провалу операції.

Зазначимо, днями речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий повідомив, що біля населеного пункту Павлівка тривають бойові дії. 

«Складна ситуація. Тривають позиційні бої, така ось війна „мобільна“. Наші підрозділи там тримаються і не дають ворогу пройти, як і по всій лінії фронту. Але саме там зараз іде найбільш гаряча та інтенсивна війна», — сказав він 4 листопада в ефірі телемарафону. 

Вранці 6 листопада Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки ворога в районі Павлівки. Нині — це одна з найнапруженіших точок на мапі бойових дій. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev