31 рік назавжди: старший солдат Андрій Кириченко поліг під час боїв на Лиманщині

Старший солдат Андрій Кириченко загинув 30 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі села Ямполівка на Донеччині.

Старший солдат Андрій Кириченко загинув 30 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі села Ямполівка на Донеччині.

Андрій народився у селі Охоче Харківської області. Здобув середню освіту. Мешкав у селі Булахівка на Дніпропетровщині. У мирному житті працював стропальщиком, розповідає Меморіал.ua.

Коли почалася російсько-українська війна, воював на Донбасі. Був нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Під час повномасштабної війни чоловік захищав Україну у лавах 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. Був механіком-водієм.

«Андрій – людина з великої літери. Завжди справедливий, добрий, чуйний. Люблячий чоловік і тато. Професіонал своєї справи, дуже відповідальний до виконання своїх обов'язків як на службі, так і в цивільному житті. Гарний друг, його всі завжди любили і поважали, адже завжди з усіма знаходив спільну мову», — розповіла дружина захисника Наталія.

Поховали військовослужбовця у селі Булахівка Дніпропетровської області.

У Андрія залишилися дружина, син і дві доньки.

Вічна пам'ять Герою!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev