«100 годин волонтерства»: жителі Маріуполя зможуть взяти участь у соціальному проекті

У Маріуполі Донецької області почне роботу новий соціальний проект «100 годин волонтерства».

Фото: www.invictusgames2018.org

«100 годин волонтерства» - веб-сайт для залучення активної молоді та громадян міста до реалізації соціальних ініціатив через волонтерський рух, повідомляє міськрада Маріуполя.

Сайт 100hov.org.ua почне роботу 7 березня. Він буде наповнюватися заявками від муніципальних, суспільних організацій та жителів міста, яким необхідна допомога. Їх можна подати у електронному вигляді після реєстрації на сайті, через телефон менеджера проекту або на електронну скриньку.

У свою чергу кожен бажаючий може пройти реєстрацію у якості волонтера та отримати доступ до  наявних заявок. У рамках проекту можна взяти участь у тематичних тренінгах та отримати нові знання у сфері волонтерства.

Бажаючі можуть надати необхідну допомогу за наступними напрямками діяльності: соціальна сфера, освіта, медицина, екологія, культура, спорт, туризм і благоустрій. За успішне виконання заявок волонтерам нараховуватимуться бали у годинах. Набравши 100 годин, учасник отримає мотиваційне заохочення від партнерів проекту.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev