Авіаудари по Авдіївці і ракетний обстріл Лимана: армія рф атакувала Донеччину

Вночі та вранці тривали обстріли вздовж усієї лінії фронту.

Наслідки російських обстрілів на Донеччині

Окупаційні війська росії вели вогонь по 10 населених пунктах – містах Авдіївка, Бахмут, Курахове, Часів Яр, Лиман, смт Велика Новосілка,  селах Бересток, Іллінівка, Новобахмутівка, Парасковіївка, повідомляє поліція Донецької області.

Знищено та пошкоджено 23 цивільних об’єкти  – 15 житлових будинків, адмінбудівлі, приміщення поліцейської станції та ДСНС, господарські приміщення, гаражі.

З  авіації та артилерії окупанти руйнували Авдіївку, інформації про постраждалих не надходило. Внаслідок артилерійських обстрілів загинув житель села Парасковіївка.

П’ять ракет «С-300» ворог спрямував на північ Донеччини. Три ракети поцілили в Лиман, пошкоджено 4 приватних оселі. Ще дві ракети влучили в Часів Яр, руйнувань зазнали 2 багатоквартирних будинки  та інфраструктура. За попередньою інформацією, жертв серед цивільного населення немає.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev