Донецьк - у чорному диму: в окупованому місті пролунали вибухи та спалахнула масштабна пожежа

У Донецьку після кількох прильотів місто опинилося в чорному диму. Як повідомляють місцеві телеграм-канали, прильоти поцілили у Кіровський район.

За словами місцевих жителів, пожежа спалахнула в мікрорайоні Мирний. Очевидці повідомляють про три влучання.  За словами жителів, у Донецьку горить друкарня в Кіровському районі біля гуртових ринків.  

У мережі з'явилися десятки відео, на яких можна побачити наслідки вибухів у тимчасово окупованому Донецьку. Спочатку було достеменно невідомо, що стало їхньою причиною. Слідів від детонації не було, тож це більше нагадувало влучання у місце скупчення живої сили загарбників. 

У коментарі журналістам "Вчасно" Анастасія, корінна донеччанка, додає: за інформацією місцевих, у тому районі неодноразово бачили велику кількість військових, хоча офіційно ні військової частини, ні міліцейського відділку тощо там немає. Місцеві думають, що саме в тій локації жили військові, яких останніми днями у місті побільшало.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev