ФОТО. "Кидали з повним боєкомплектом", - українські захисники показали трофейну ворожу техніку в Лимані

Понад два тижні тому нашим захисникам вдалося затрофеїти бойову машину піхоти БМП-1 та плавучий бронетранспортер МТ-ЛБ російської армії в Лимані.

Українські захисники показали затрофеїну в Лимані ворожу техніку/фото АрміяІнформ

Про стан техніки та можливість застосовувати її на користь ЗС України в захисників дізналася АрміяInform .

«БМП-1 захопили під час стабілізаційних дій у місті Лиман. Її рашисти майже не використовували. Бойова машина наразі проходить технічне обслуговування, де потрібно — здійснюємо ремонт, дообладнуємо. Приводимо її, так би мовити, до бойової готовності. Далі ми її залучатимемо до виконання завдань на Донеччині у складі ЗС України, — розповів військовослужбовець із позивним «Вчитель».

Фото АрміяІнформ Фото АрміяІнформ

Воїни зауважили, що машина була на консервації, її поспіхом доставили з рф до України, тому деякі її частини досі змащені солідолом.

«росармія покинула БМП-1 із повним боєкомплектом, так тікали з Лимана», — додає військовий Микола.

Воїни одного з підрозділів ЗСУ також показують захоплений плавучий бронетранспортер МТ-ЛБ зі встановленою зенітною установкою калібру 23 мм.

«Цей зразок техніки також проходить технічне дообслуговування і вже незабаром виконуватиме завдання в інтересах ЗС України», — додають військовослужбовці.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev