ФОТО. «Ми зможемо протистояти кіберзагрозам», - краматорські прикордонники отримали новітнє IT-обладнання

У Краматорську Донецької області військовослужбовцям Держприкордонслужби передали технічну допомогу від Уряду Канади.

Краматорські прикордонники отримали новітнє IT обладнання від Канади

Комп’ютерне обладнання на суму 500 тисяч доларів США вручив Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, передає ІА «Вчасно».

Отримані сервери та 150 автоматизованих місць на базі «тонких клієнтів», програмне та апаратне устаткування та радіостанції дозволять розгорнути інформаційну мережу, що захистить від кібератак.

Автоматизовані робочі місця «тонкий клієнт» забезпечать віддалену роботу з інформацією, оскільки вона буде зберігатися на спеціалізованому серверному вузлі в Києві.

Дане обладнання було придбане за кошти Канади за участі представників Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS).

Це вже не перша допомога для України. Також Уряд Канади надав захисне спорядження для прикордонників та медичне обладнання. А проект «Посилення безпеки кордонів України» мав загальний бюджет у 2 млн канадських доларів.

«Така допомога для нашої країни важлива. Консолідація демократичних сил є протидією проти російської агресії. Завдяки підтримці міжнародних партнерів, ми зможемо протистояти кіберзагрозам та ворогу в цілому, - наголосив Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Петро Цигикал. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev