ФОТО. «росія наблизилась до міста та перетворила його на руїни»: як сьогодні виглядає Часів Яр

Російська армія просувається у місті Часів Яр, попередньо знищуючи його. Там не лишилося жодного вцілілого будинку, а деякі райони повністю стреті з лиця землі.

Російська армія просувається у місті Часів Яр розбиваючи його на друзки/ Фото: libkos

Світлини з палаючого міста показали фотографи Костянтин і Влада Ліберови.

«Часів Яр. росія наблизилась до міста та перетворила його на руїни як і все, до чого торкається. Відповідно до карт deep state, ще 27 червня ми вибили ворога з міста, а вже зараз росіяни повністю зайняли мікрорайон „Канал“. І стерли з лиця землі. Не дивлячись на те, що військові, що боронять Часів Яр, готові стояти до кінця, сьогодні є реальна загроза, що ми втратимо місто», — підписали свої світлини фотографи.

Нині відомо, що сили оборони вийшли з мікрорайону «Канал», який повністю знищений росіянами, як майже і все місто. Окупанти не припиняють закидати Часів Яр КАБами та снарядами, повторюючи долю Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки.

Відомо, що в цьому пеклі нині проживає близько 600 місцевих із 12 тисяч, які жили в місті до повномасштабного вторгнення.

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev