Гралися з боєприпасами – "вивернуло кишки": перехоплення розмови окупанта з дружиною

Новорічна ніч у деяких рашистів минула успішно для українців – окупанти самі себе покалічили. Так, російський військовий Василь, який перебуває в Донецькій області, розповів про "пригоди" своєї роти.

Військовослужбовець зс росії Василь (вч 95394, 41-а армія, 52-й полк, комендантський батальйон, 3-я комендантська рота, знаходиться в Донецькій обл.) під час розмови телефоном розповідає дружині, що робив у новорічну ніч. Перехоплення опублікував "Інформаційний спротив". 

Каже, що разом із товаришами бавилися з боєприпасами, внаслідок чого одному з військових відірвало руку, бо йому кинули гранату. Ще один військовослужбовець 31-ї роти отримав осколкові поранення в сідницю, а у другого "кишки вивернуло". 

Окупант просить дружину вислати йому "найнеобхідніше": алкоголь, «шиші чи пилу» та телефон з флешкою. 

Василь ділиться, що нещодавно їздив у місто за продуктами (ймовірно, до Кремінної). Тут він вкрав собі шкіряну куртку і вже планує вернутися до міста дружині за шубою, яку пригледів у занедбаному будинку.  Жінка, яка зараз перебуває в Польщі, схвалила такий "подарунок".

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev