Керівник Авдіївської ВЦА Віталій Барабаш дістав поранення

Керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш отримав поранення.

Віталій Барабаш отримав поранення

Керівника Авдіївської  міської військової  адміністрації Віталія Барабаша поранено – «трохи зачепило», але з ним все добре. Про це під час телемарафону повідомив заступник керівника Авдіївської ВЦА Сергій Легенький.

«Подробиці ми, звичайно, не зможемо розповісти. Але все добре. Трохи його зачепило, коли він виїжджав з міста. Але все добре, всі живі», — зазначив Сергій Легенький.

Говорячи про ситуацію в Авдіївці, Легенький наголосив, що вона досі залишається вкрай напруженою.

«Вчора, наприклад, ворог з самого ранку працював, як завжди, авіацією. Він зруйнував цивільну та соціальну інфраструктуру, потім обстріли продовжувалися майже весь день. Близько 15 будинків було зруйновано, є постраждалі особи, яких направили в лікарню з різними рівнями тяжкості», - розповів він.

Сергій Легенький констатував, що, на жаль, на сьогодні в місті залишається не одна тисяча людей, але евакуація проходить кожного дня.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev