Хроніки «чмобіків»: «визволителі» кидають гранати у своїх же лікарів

В окупованому Довжанську (колишній Свердловськ) на Луганщині стався резонансний випадок: у співробітників «швидкої» прилетіла граната з рук «чмобіків», яким саме і надавалась допомога. Одна з постраждалих тепер з інвалідністю на решту життя.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У соцмережах поширено інформацію про надзвичайну за мірками цивілізованого суспільства і в цілому нормальну для задзеркалля ситуацію: прибулі на виклик фельдшери «швидкої» постраждали від вибуху гранати.

Її в лікарів кинув «пацієнт» — службовець місцевої військової частини. Одна з фельдшерок отримала інвалідність і, за інформацією джерел, не зможе у подальшому самостійно себе обслуговувати.

«Жінці, яка постраждала, пообіцяли три тисячі рублів на лікування як допомогу від профспілки. Історія посилено замовчується. Особливу увагу варто приділити керівництву свердловської станції ШМД, яке рекомендувало своїм співробітникам «не возникать». Наразі постраждала морально та фізично розбита. Травмоване око на момент надходження до лікарні. Жінка була дуже чуйна і адекватно вразлива до всього, що відбувається навколо неї, в тому числі з хворими, завжди вислуховувала і нікому не відмовляла. Родичі в силу своїх можливостей шукають варіанти для вирішення ситуацій, що виникають, і т.д.», — йдеться в повідомленні.

Водночас у Донецьку область в рамках «мобілізації» перекидають все більше завербованих зеків, повідомила група «Інформаційний спротив».

Серед них багато тих, що були засуджені за зберігання та збут наркотичних речовин. З перехоплених розмов ясно, що процес мобілізації зеків не припиняється, а відправлення на фронт фактично примусове.

Такі «військовослужбовці» не дотримуються дисципліни, постійно вживають алкоголь і наркотики, а також обговорюють можливість вивезення зброї в росію після закінчення служби.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev