Колаборанти у погонах з Луганщини: нові обличчя шанувальників руського міра

На жаль, перелік тих, хто зрадив присязі і народу України, поповнився новими прізвищами. Серед нововиявлених колаборантів, що пристали до загарбників — колишні українські поліцейські з Луганщини.

Фотоколаж з фото ТГ-каналу "Зрадники Луганщини"

 Попри інші українські правоохоронці ризикують життям рятуючи людей на Сході України, інші — обрали для себе шлях зрадників і колаборантів та прислужують російським загарбникам на тимчасово окупованих територіях. Дані нововиявлених перевертнів у погонах опублікував ТГ-канал «Зрадники Луганщини».

Салаєв Едуард — проходив службу у батальйоні поліції «Луганськ-1» та з приходом окупантів перейшов на службу до росіян. Зараз працює у прокуратурі т.зв. «ЛНР».

«На фото Едічка приймає участь у постановочному фарсі щодо отримання свідчень від ждунів та дискредитації України», — йдеться в описі під фото.

Петренко Владислав — був курсантом університету внутрішніх справ, після чого проходив службу в батальйоні поліції «Луганськ — 1».

«Під час окупації відмовився виїжджати на територію підконтрольну Україні, а тепер розмахує тряпкою на окупованій території», — йдеться у повідомленні.

Ще один зрадник з-поміж правоохоронців — Непран Олександр, працював інспектором чергової частини Станично-Луганського ГУНП в Луганській області. Зараз віддає честь злочинцям.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Хабарники та зрадники: хто з поліцейських Луганщини перейшов на бік окупантів

Перевертні у погонах з Луганщини: хто проміняв честь українського поліцейського на статус зрадника

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev