Коли снаряд прилетів поруч, він продовжив тримати оборону: на фронті загинув боєць з Костянтинівки

Чоловікові було всього 22 роки.

Фото з місцевих груп

Руслан Єльцов — мешканець Костянтинівки. Чоловік загинув, захищаючи Україну від російських загарбників. Йому було лише 22.

Боєць поліг як герой, зі зброєю в руках під час штурмових дій на Донеччині.

«Відбили позиції противника, зміцнилися, і навіть коли снаряд прилетів поруч з ним, і його засипало землю, він піднявся і продовжив тримати рубіж оборони. Противник з флангу, автоматна черга — молодий вікінг загинув смертю хоробрих зі зброєю в руках, захищаючи свою країну і свій народ», — написав про нього побратим.

Морпіхам під щільним вогнем вдалося забрати героя з поля бою надвечір.

«Ми не можемо в це досі повірити, рідненький наш, ти був справжнім чоловіком і захисником нашої держави, сльози відчаю, наш рідненький племінник Руслан, на жаль герої також помирають», — висловилась тітка воїна в соцмережах.

Медіа «Вчасно» висловлює щирі співчуття рідним та знайомим бійців. Пам’ятаймо наших героїв та не забуваймо про тих, хто щодня ризикує своїм життя задля нашої свободи. Героям слава!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «З десяти людей лишилося троє, ми вже зрозуміли, що нас оточили»: нацгвардієць про бої в Кремінських лісах

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev