Кульки, танці та пісні від колишніх улюблениць мешканців Луганщини: жінки-зрадниці даруватимуть «свята» окупантам

Вони влаштовували свята мешканцям Луганщини, але вирішили радувати своїми талантами рашистів: цивільні жінки-зрадниці працюватимуть на окупантів. Біловодчанки змінили сферу культури на сферу зрадництва.  

Дар’я Шуліка та Зінаїда Тарабанова

Колишня працівниця відділу культури Біловодської селищної ради Зінаїда Тарабанова, як про неї відгукуються місцеві, незмінна та невтомна ведуча Біловодського району, відома ведуча кожного урочистого заходу Біловодщіни. Жінка мешкає у с. Данилівка Біловодського району.

«З радістю та щастям пішла працювати на окупантів і тепер бадьорим, гучним та щасливим голосом волає зі сцени тимчасово окупованого Біловодська», — повідомляють місцеві мешканці.

Ще одна «святкова» колаборантка з тієї ж Біловодщини — Дар’я Шуліка, хореографиня та екскерівниця зразкового хореографічного колективу «Променад», щойно Біловодщину було захоплено, разом з чоловіком стали на бік ворога.

Микола Шуліка Микола ШулікаЖінка своєю прихильністю загарбникам отримала посаду керівниці відділу культури окупаційної адміністрації, а свого чоловіка, експрикордонника Біловодського прикордонного загону Миколу Шуліку, який «здав» своїх колег рашистам, Дар’я згодом призначила на посаду директора Біловодського музею.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev