Магічний аромат екзотичної кави

Святковий подарунок у вигляді обсмажених кавових зерен справжньої арабіки та робусти від інтернет-магазина iCoffeeСо задовольнить найвибагливіших гурманів! Відкрийте для себе новий смак кави, який ви не спробуєте ніде!
Безліч варіантів ароматних подарунків:
Наш сайт: http://all-coffee.com.ua/
Телефон: +38 063 655 95 13
Група в Фейсбук: facebook.com/iCoffeeCo

В інтернет-магазині iCoffeeСо вам запропонують найкращу каву, зібрану з різних плантацій світу, яку обсмажать українські майстри і відразу відправлять вам. Це найсвіжіший і унікальний смак!

Індія, Ефіопія, Колумбія, Гватемала, Коста-Ріка, Танзанія, Кенія, Тайвань - зерна кави з цих країн доставлені спеціально в Україну, щоб ви змогли відчути аромат екзотики.

Відкрийте для себе Colombia Supremo, яка має цитрусову кислинку та залишає після себе абсолютно солодкий післясмак.

Фаворит серед численного кавового асортименту кава спешелті-арабік Guatemala La Cascada, яка поєднує у собі аромат «халва-какао» та шоклодно-горіховий смак без кислинки.

Арабіка CostaRicа Tarrazu здивує Вас пряним післясмаком та кислинкою дикої ягоди. Не залишить байдужими гурманів і арабіка з характером «текілла» - агресивна гірчинка, яка миттєво зникає після першого ковтка Mexico Esmeralda.

Відкрийте для себе легку ягідно-фруктову арабіку для альтернативного заварювання в джезві або фільтрі Peru, щільну і насичену «кислинку-гірчинку» класичної  кави Honduras, яскравий смак і аромат сухофруктів, фініків і кураги плантаційної Nicaragua.

Зберіть чотири унікальних смаки кави з різних країн у одній святковій упаковці і подаруйте собі і близьким подорож у світ сонця, тепла і затишного відпочинку! 

Для любителів напоїв з високою пінкою продавці-консультанти магазину iCoffeeСо запропонують купажі кави. Також для вас у продажу є і листовий чай.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev