Матеріальна допомога, премії та інші надбавки: яку зарплату отримує керівництво Донецької області під час війни

Керівництво Донецької обласної державної адміністрації у відповідь на  запит Вчасно надало інформацію про розмір заробітних плат очільника області та його заступників.

Яку зарплату отримує керівництво Донецької області під час війни/ фото dn.gov.ua

Павло Кириленко за березень отримав 53 тисячі гривень, а його заступники у двічі більше.

Розміри зарплат коливались від 115 тисяч до 145 тисяч гривень. Один із заступників отримав лише 36 тисяч гривень. У березні майже всі заступники отримали від 80 тисяч до 108 тисяч гривень матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань. 

У квітні розміри зарплати очільника та його заступників стали дещо нижчими і коливались від 78 тисяч до 107 тисяч гривень. Саме завдяки великим преміям вони змогли отримати такі зарплати.

Аналогічна ситуація вийшла і у травні, посадовці додатково до окладу і премій отримують доплати за інтенсивність праці та надбавку за роботу в умовах режимних обмежень. Розміри зарплат коливались від 84 тисяч до 107 тисяч гривень. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev