Медзаклади Донецька переповнені росіянами без рук і без ніг: перехоплення розмови лікарки-окупантки

Медикиня з рф, яка була у відрядженні в Донецьку, поскаржилася, що клініки тут переповнені пораненими росіянами, зокрема ПВК "Вагнер" зовсім не надає допомоги своїм найманцям, а лишає їх напризволяще.

Медзаклади переповнені росіянами без рук і без ніг: перехоплення розмови лікарки-окупантки з Донецька

Російські медики, які приїжджають на окуповані території, щоб лікувати поранених рашистів скаржаться на погані умови.

Відтак, у одному із перехоплень угрупованням "Фронтові розмови окупантів", лікарка-окупантка, яка була заслана у відрядження в Донецьку клініку, каже, що рашистські медики опиняються в приміщеннях без тепла і світла.

Зокрема, їм не зовсім доплачують грошей за поїздки. 

"Якось начебто 8 тисяч добових на відрядження. Лікарі, хто їздив, сказали, що взагалі умов ніяких: опалення немає, ну, коротше, взагалі нічого немає. Приїхали на перших порах, речі теплі з собою взяли, обігрівачі купили, ковдри теплі. Взагалі жах, звісно, умов ніяких", – каже жінка. 

Окрім того, за її словами, пораненими так званими "вагнерівцями" командування рф зовсім не опікується. Таким чином, постраждалі рашисти мусять самі справлятися зі своїми травмами. 

"У нас один уже чувачок із Донбасу на протезування прийшов, у нього програма реабілітації звичайна, взагалі, як не учасник, ніде нічого. А потім з'ясувалося, що він у приватній "Вагнер" чи яка там приватна охоронна? Нібито спочатку відправляли до Нікуліна (Валерій Нікулін – виконувач обов’язків директора Архангельського протезно-ортопедичного підприємства. – Ред.) протезуватися, а компанія сказала, що оплачувати не буде. І ось він, як звичайний цей самий – до нас на протезування", – ділиться лікарка-окупантка. 

До слова, інші лікарі, колеги жінки, які теж побували у клініках, де лікують загарбників, стверджують, що велика кількість російських військових лежать там без рук і без ніг. "Кажуть, роботки у нас додасться", – підсумувала медикиня.

"Кажуть, роботи у нас додасться", – приходить до висновку лікарка.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev