Мінування річкового узбережжя та комплектування особового складу «зеками»: росармія підготувала щільну оборону на Луганщині

Окупанти продовжують організувати оборону на Луганщині перед вже традиційною «тактичною передислокацією».

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Російська армія підготувала щільну оборону на Луганщині. Про це ранком 25 жовтня повідомив очільник області Сергій Гайдай в етері національного телемарафону.

«Кожний метр, кожний населений пункт Луганщини даються дуже важко. Після вдалих дій на Харківщині та звільнення Лиману російській армії все ж вдалось побудувати лінію оборони: позариватись, позамінувати все, зокрема берег річки Красна. Тобто просування ЗСУ триває важко, але хоч би що там було – все одне крок за кроком звільнюються наші населенні пункти», - поділився Гайдай.

За інформацією посадовця на Сватівському та Бахмутському напрямках росіяни укріплюють особовий склад чим можуть, зокрема тільки з пітерських тюрем відправили близько 2 000 зеків. Окупаційна армія щільним вогнем накриває українські села, в тому числі деокуповані.

«Абсолютно хаотично продовжують обстрілювати з РСЗО, градами накривають, розбиваючи все. Це тактика російської армії», - каже посадовець.

Так звана «лінія вагнера» не зупинить ЗСУ – вона стане «ганьбою вагнера», адже за наявності сучасного військового потенціалу, як, наприклад HIMARS збудований рашистами «мур» виглядає як посміховисько.

«Це не просто вчорашній день. Це з 1941 року. Вони мали побудувати 200 кілометрів, а зробили два. Російська корупція дуже допомагає нашим ЗСУ. Я впевнений, що через деякий час ось ця «лінія вагнера» називатиметься «лінією ганьби». Це не зупинить Збройні сили України», - резюмував Гайдай.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev