"Ми спостерігаємо суїцидальні штурми", – “Киянин” про оперативну ситуацію на напрямку Соледар-Бахмут 

Пропагандисти рашистів видають захоплення шматочка посадки як визначне досягнення, однак такі успіхи розраховані лише на російську біомасу. Зокрема, Бахмут та Соледар зруйновані, ситуація тут важка, та наші бійці не залишають позицій.  

Ми спостерігаємо суїцидальні штурми, – “Киянин” про оперативну ситуацію на напрямку Соледар-Бахмут /фото Радіо Свобода

Українські підрозділи тримають лінію оборони на визначених рубежах. Військові знищують піхоту противника, в якого основна мотивація  — це 400 долларів за добу, працюючи в ущент зруйнованому містечку.  Про це в черговому відеозверненні розпові захисник Бахмута на псевдо «Киянин» безпосередньо з місця подій.

“Ми спостерігаємо такі суїцидальні штурми. Працює артилерія, міномети, аеророзвідка. Застосування бронетехніки практично дуже мало, бо її знищують протитанковими засобами. Там все просто і зрозуміло. Їм потрібна якась “пабєда”. 11-тисячне маленьке містечко на велику “пабєду” ніяк не тягне” — каже боєць.

“Киянин” додає, що наші підрозділи перебувають на позиціях, виконують встановлені завдання, а командування тримає рубежі. Тому жодної “зрадоньки” нема, наші сили оборони на своїх місцях та чітко працюють.  

Разом з тим, у Бахмуті лінія оборони проходить навколо міста, зокрема посилились артилерійські обстріли. Місто руйнується, але наші війська не залишають позицій.  

Пропагандисти рашистів видають захоплення шматочка посадки як визначне досягнення, однак такі успіхи розраховані лише на російську біомасу.  

“Те, що вони намагаються там через Кліщіївку, Красну Гору пролізти – нашому командуванню це також добре відомо, всі заходи, які треба, вживаються. Рішення, які приймає командування Збройних Сил – чіткі та зрозумілі. Ніхто не виносить до публічного простору деталі. Тим більше ніхто не має права розповідати цю інформацію. Над Бахмутом майоріє український прапор, Бахмут – це Україна, і це все, що потрібно вам знати”, – наголошує військовослужбовець.

<blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@kharhujc7my/video/7189918268994424069" data-video-id="7189918268994424069" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@kharhujc7my" href="https://www.tiktok.com/@kharhujc7my?refer=embed">@kharhujc7my</a> <p>18.01.2022.</p> <a target="_blank" title="♬ оригінальний звук - Киянин 2" href="https://www.tiktok.com/music/оригінальний-звук-7189918330856196870?refer=embed">♬ оригінальний звук - Киянин 2</a> </section> </blockquote>