«Мы тут в самом пекле, вчера провалили оборону»: перехоплення розмови росіянина, який воює під Кремінною

У телефонній розмові з матір'ю військовослужбовець рф, який воює під Кремінною на Луганщині, ділиться, що його підрозділу дуже важко, бо їх не годують, а тіла загиблих не забирають. 

«Тут пекло, мы провалили оборону»: перехоплення розмови росіянина, який воює під Кремінною

Російські окупанти продовжують скаржитися на умови перебування в Україні, про що свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки МОУ.

Командуванню на вояк байдуже, для нього окупанти — лише гарматне м'ясо. 

«Бл*, такое отношение бл*дское к народу, ёлки-палки, вообще. У нас один валяется ещё труп, его даже никто не увозит. Бл*, комбату вообще наср*ть», — розповідає мамі один із рашистів. 

Зокрема, росіянин обурюється на те, що його підрозділу не дають тушонки, а «что урвут, то и едят». Відтак, буває, що окупанти не їдять по дві доби, бо їсть інший загін. 

«Тут у кого язва открывается, у когось есть туберкулёз — начал кровью харкаться», — описує він..

Загін рашиста стоїть позаду в обороні. За його словами, вони в самому пеклі — думає, тільки б в бліндажі не прилітав снаряд. Окрім того, окупант зізнається, що його підрозділ вчора оточили і росіяни провалили оборону. Проте, він «уже привык».

«Тут когда бомбят, то нормально. Когда не бомбят, становится страшно. Тут хохлов уже нету: негры, арабы, французы, канадцы... Финляндия, америкосы... Тебе привезти ухо негра, мам?..», — каже окупанти, щиро впевнений, що воює з усім світом.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev